Pentru că am ajuns la momentul ăla în care kiddo începe să mișune ( sperăm) de-a bușilea prin casă și are nevoie de spațiu din ce în ce mai mare pentru desfășurare, am decis să-i transformăm toată camera în cameră de joacă.

Are deja habitatul ei, e destul de mare, e luminoasă și o putem lăsa acolo câteva minute singură, să socializeze cu ursulică și cu ce jucării mai are.

Ne trebuia totuși o soluție pentru pardoseală, pentru că parchetul e un pic cam tare și dacă pică pe spate, nu o să fie chiar mișto datul cu capul de el. Așa că am căutat soluții de pardoseli pentru copii. Mai nimic pe piață, mai ales online. Așa că am zis să caut prin magazinele mari, că trebuie să găsesc o soluție.

Am luat de la Jumbo ( ne pare rău, dar nu sunt în stare să aibă un site în 2017) covorașe de burete, inscripționate cu animale, litere și cifre. E 25 de lei setul de 10 biscuiți, cu dimensiunea de 31×31 cm bucata. Calculele inițiale le-am făcut la 10 mp, dar am greșit undeva și am rămas cu niște rosturi neacoperite, o să am nevoie de încă un set pe care să-l tai și să acopăr tot.

A durat cam 1 oră jumate, doi oameni. E mișto senzația de a sta pe el, se simte funky și când calci și este cumva și ușor de întreținut. Și e relativ ieftin, am găsit soluții de pardoseală pentru copii și cu 80 de lei/mp, ceea ce mi s-a părut mult prea scump.