Căutam zilele astea să scăpăm de chestii care ne-au rămas de la Mara și care ne ocupă spațiu degeaba în casă. Pentru cei care n-au copii, să știți că dinamica cu care se schimbă lucruri/jucării/cărucioare și alte articole destinate copiilor este una uluitoare, la un moment dat nu mai înțelegi nimic.

Și de multe ori lucrurile astea trebuie să circule între părinți, că n-are rost să tot cumperi chestii noi pe care să le dai în 2 luni mai departe. Da, trocul funcționează.

În fine, vorbisem cu Mariana să facem niște modificări în camera copilului și să scăpăm de niște chestii. Și mă duc automat pe OLX, că acolo am toate șansele să găsesc cui să le dau și poate am baftă să prind și o trotinetă decentă pentru kiddo.

Știu platforma, am vândut lucruri acolo, am cumpărat chestii de acolo, n-am avut nici o problemă niciodată, am dat mereu de oameni normali, ca noi. Și de obicei rezolv repede. Am cumpărat jocuri de PS, am vândut telefoane acolo, am găsit instalator când am avut nevoie, d-astea.

Revenind. Intru pe OLX și văd că au categorie de „Mama și copilul”. E mană cerească, recomand cu toată încrederea locul părinților, e „the place to be”. Au și rubrică de Donații, în caz că nu vreți neapărat să vindeți, doar să dați niște chestii cuiva care poate are nevoie de ele.

Ah, și au și un concurs simpatic pentru mămici și bebeluși, adică poți câștiga o sesiune foto profi pentru copilul tău. Detalii găsiți pe site. 

Mă bucură să văd că locurile astea, prietenoase cu părinții și copii, devin din ce în ce mai dese. Fie pentru că mă interesează pe mine mai mult, fie că poate chiar au luat amploare. Oricum, e mișto că am găsit asta pe OLX.