Aseară am fost la Django Unchained. Mă rog, azi noapte, că a început la 22:45. Fiind fan al filmelor lui Tarantino am zis că trebuie neapărat să merg să îl văd. Căutând pe net pe unde rulează, am dat de Cinema Patria. Mă gândesc 10 secunde şi zic să sun să fac rezervare acolo, pentru că e aproape de casă.

Aşadar, pun mâna pe telefon, sun la Patria şi o întreb pe doamna de la celălalt capăt al firului dacă pot face rezervare pentru ora 22:45. La care ea îmi răspunde: “nu e nevoie, că sala are 1014 locuri, e loc pentru toată lumea!”.

Ajungem la film, luăm bilete, intrăm în sală şi ne alegem locurile. Nu au fost mai mult de 100 de oameni în sală deci super liber, super aerisit. Plus că scaunele sunt un pic mai comode decât cele din mall, spaţiul dintre rânduri este mai mare şi poţi sta 3 ore pe scaun fără să îţi amorţească picioarele iar biletul e mai ieftin cu 10 lei.  Adică 15 lei. Luni e mai ieftin de atât, un bilet acolo fiind de 8 lei.

Cred că o să dau din ce în ce mai rar pe la mall la film, dacă tot există şi o alternativă mai ieftină şi mai degajată decât acolo. Bine, rişti să nu te vadă nimeni la film şi statutul poate avea de suferit, dar cred că se poate trăi cu asta.