Alternativa cinematografelor din mall

Articol din categoria: mișto

Aseară am fost la Django Unchained. Mă rog, azi noapte, că a început la 22:45. Fiind fan al filmelor lui Tarantino am zis că trebuie neapărat să merg să îl văd. Căutând pe net pe unde rulează, am dat de Cinema Patria. Mă gândesc 10 secunde şi zic să sun să fac rezervare acolo, pentru că e aproape de casă.

Aşadar, pun mâna pe telefon, sun la Patria şi o întreb pe doamna de la celălalt capăt al firului dacă pot face rezervare pentru ora 22:45. La care ea îmi răspunde: „nu e nevoie, că sala are 1014 locuri, e loc pentru toată lumea!”.

Ajungem la film, luăm bilete, intrăm în sală şi ne alegem locurile. Nu au fost mai mult de 100 de oameni în sală deci super liber, super aerisit. Plus că scaunele sunt un pic mai comode decât cele din mall, spaţiul dintre rânduri este mai mare şi poţi sta 3 ore pe scaun fără să îţi amorţească picioarele iar biletul e mai ieftin cu 10 lei.  Adică 15 lei. Luni e mai ieftin de atât, un bilet acolo fiind de 8 lei.

Cred că o să dau din ce în ce mai rar pe la mall la film, dacă tot există şi o alternativă mai ieftină şi mai degajată decât acolo. Bine, rişti să nu te vadă nimeni la film şi statutul poate avea de suferit, dar cred că se poate trăi cu asta.

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Pe bune? Chiar atat de ieftin si de fain este la Cinema Patria? Te intreb pentru ca nu am fost niciodata acolo si pare extrem de tentant, mai ales ca m-am saturat de filme acasa si de 25-30 lei pentru un film care e probabil sa nu imi placa si apoi sa imi para rau.

  • #2 Comentariu nou

   da, 15 lei 🙂

 2. #3 Comentariu nou

  hai frate, cum sa te duci la Patria la film ? N-aveti bani de mall #saracilor :)))

 3. #4 Comentariu nou

  iti recomand si glendale 😀 e la fel de misto si la fel de ieftin 😀

 4. #5 Comentariu nou

  Nu era frig? Am fost intr-o iarna si am inghetat acolo.

 5. #6 Comentariu nou

  Si nu ai inghetat de frig? 🙂 Bilete super ieftine sunt si la Light, in anumite zile ale saptamanii sunt super promotii. http://www.lightcinemas.ro/cinemas/ticket-prices.asp?cn=1&ci=2&ln=2

  • #7 Comentariu nou

   Deloc. A fost chiar ok, am stat in tricou.

 6. #8 Comentariu nou

  Cand eram student o ardeam saptamanal la Studio la matineu. Mie imi plac toate cele 3 cinematografe de pe Magheru, ca-s aproape de serviciu.

 7. #9 Comentariu nou

  Merg de multi ani la cinematografele de pe Magheru, tot ce ai zis mai sus e adevarat, mai ales partea cu banii, insa la partea cu scaunele si confortul lor, treaba nu e chiar asa, doar daca le-au schimbat intre timp si nu stiu eu. Iti recomand si Studio, e mai aranjat si mai comod. La Patria inca persista un aer comunist.

 8. #10 Comentariu nou

  Inseamna ca n-ai fost la Patria in zilele cand nu baga caldura. De sunt afara 15 grade si in sala 13. Am prins eu asa si am zis ca nu ma mai duc niciodata, chiar daca dau dublu la Mall.

  Ti-as ura succes, dar sigur te vei lovi la un moment dat de … comunism 🙂

 9. #11 Comentariu nou

  Subscriu, ca si eu tocmai m-am intors de la cinema Glendale, tot Django am vazut, tot 15 lei a fost (+ popcorn gratuit). 😀 Ma felicit pt alegere. o s-o las mai moale cu cinematografele de mall. genial film, loved it!

 10. #13 Comentariu nou

  Ar mai fi un aspect, calitatea imaginii si sonorizarii cum este fata de un digital ? Am fost in 2006 la Glendale si li s-a rupt pelicula pe la jumatatea filmului. Am vazut in 3 ore un film de 2. Dar parca as mai da o tura sa vad cum se mai descurca 🙂

 11. #14 Comentariu nou

  Ei , dai check-in pe facebook si-ti ramane statutul intact :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.