2018 vine cu vești bune de pe frontul tehnologiei mobile, mai specific din partea Clever Taxi, care indroduce posibilitatea plății cu cardul în aplicație. Metoda de plată se cheamă Clever Play și funcționează simplu: adaugi datele cardului, comanzi mașina și banii se retrag automat de pe card la finalul cursei.

Ce zic reprezentații Clever:

Clever Taxi a introdus în 2014 plata cursei de taxi prin card sau SMS. În 2018, am introdus cea mai ușoară metodă de plată: CleverPay.  Adaugi datele unui card în contul tău, chemi o mașină și asta e. Când ai ajuns la destinație suma este extrasă automat de pe cardul tău.

Ai posibilitatea de a lăsa bacșiș șoferului setând un prag standard care pot fi schimbat oricând înainte de a finaliza cursa.
Dacă ai o firmă și vrei să decontezi drumurile pe care le faci cu taxiul, poți folosi Clever Corporate, iar la final de lună primești o singură factură.

Singura chestie un pic incomodă este că s-ar putea să nu găsești taxi instant, cel puțin nu la început, pentru că nu toți taximetriștii acceptă plata cu cardul. Ca să poată încasa bani prin Clever Pay trebuie să aiba entitate juridică și asta poate dura un pic.

O altă chestie mișto e că acum îți poți adăuga destinația în aplicație și șoferul o vede abia după ce clientul s-a urcat în mașină!

Altfel, e o decizie normală, firească, având în vedere că toată activitatea noastră digitală se mută către mobil, oricât de tare ar încerca unii să nege evidentul.

La final, am și un cadou pentru voi:  Folosește codul clever.cismaru și te bucuri de următoarea călătorie gratuită, cu plata prin aplicație, în limita a 15 lei.