Ca  bărbați, cu toții știm ce probleme apar atunci când ne trezim fie cu o invitație la un eveniment special unde e necesar dresscode, fie cu o nuntă pe capul nostru ( poate chiar a noastră), fie cu situația în care trebuie să mergi pe la operă sau teatru. Și nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, pentru că stilul nostru de viață nu solicită o garderobă plină de costume.

Și știm la fel de bine că un costum nu este o investiție, este o povară pentru noi, cei purtătorii de converși cu chinos și cămăși cu mâneci suflecate. Pentru că îl cumpărăm, îl purtăm o dată și apoi adună praf în șifonier. Trust me, am trecut printr-o nuntă și costumul e binemerci din iulie 2015 neatins.

Eh, aici niște băieți au avut o idee bună: cum ar fi să avem un serviciu de închiriat haine doar pentru ocazii speciale? Îl iei, îl porți, îl returnezi și ai scăpat de grijă.

Ei sunt iTUX.ro. Un serviciu care ne poate scăpa de belea, de niște cheltuieli și ne poate face să arătăm ca cine vrem să părem.

Pe mine mă bucură, doamne ajută la toată lumea, să fie bărbații mai bine îmbrăcați, ocazie cu care poate scăpăm de pantalonii cu glezne goale la bărbați.