Am profitat de ziua liberă în care fie se urează fie nu se urează la mulți ani și am fugit cu familionul extins undeva departe de aglomerație, betoane, claxoane, valea prahovei și litoral.

Ca o paralelă, eu aleg să zic la mulți ani, așa am pomenit de când eram mic la Brăila și mereu e sărbătoare, cu ziua marinei, cu zilele orașului, cu d-astea. Și cred că ne urzicăm cam rapid la chestii d-astea, mai ales că în restul anului suntem atei și milităm împotriva CpF pentru că sunt intoleranți.

Revenind la ideea principală, am luat familia și ne-am dus. Și a fost super bine, am stat la o pensiune mai mult decât frumoasă, cu niște oameni decenți, foarte prietenoasă cu copiii dar și cu adulții.

Uneori pauzele fac bine, uneori e mișto să petreci niște timp doar cu ai tăi, departe de grijile  chestiile de zi cu zi.

Pensiunea se numește Casa Brădet, e lângă Întorsura Buzăului, are site aici și o recomand cu drag. Familiile sau pe cei dragi îi găsiți la un telefon distanță, esențial e ca laptopurile să rămână acasă.

Dar cum nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, acum sunt în Londra și 4 zile sunt departe de fete și urecheat. Csf ncsf.