5 in `and ten

Articol din categoria: andreiu


POST UP-DATE : Trebuie sa precizez ca leapsa mi`a fost pasata de si Bianca.
Asa, ca imi fac Mea Culpa in public si promit ca data viitoare sa fiu mai atent.

Acu daca tot mi`a pasat sarcasticu si arogantu asta de Mester, care isi cam merita numele, pe cuvant de pioner va zic, leapsa despre 5 lucruri de care sunt mandru ca le`am facut pe anul asta, nu pot sa il dezamgesc si iata ca ma conformez.

Greu a mai fost sa aleg 5, dar am selectionat cele mai relevante dintre ele.

1.Social Media:  ma bucura teribil ca am intrat in lumea asta virtuala, de 2.0 unde am intalnit oameni deosebiti, am participat la o gramada de strangeri offline si de unde m`am ales cu cate ceva. Ar fi multi oameni de care imi e drag de mentionat, cea mai relevanta lista a lor e lista de oameni pe care ii urmaresc pe Twitter. I`as mentiona totusi pe Arhi, Bobby, Chinezu, Lucian,Make, Manafu, Mircea, Piticu, Sorin Tudor. I`am pus in ordine alfabetica, sa nu se supere nimeni. 😀

2.Concertele Guns`N`Roses si Ozzy Osbourne unde am ajuns luat pe sus de Piticu si de Marian, in ordinea numerelor de pe tricou. Guns e trupa pe care o iubesc din copilarie si pe Ozzy nu stiam daca o sa mai am ocazia sa il prind pe undeva. Si apropo de asta : Concertul Guns chiar a fost foarte tare, bai, astia de ati scris de rau!!!

3.Am fost in publicul ce a incurajat si a condus nationala de rugby a Romaniei spre Cupa Mondiala. A fost un moment unic pentru mine, sa fiu acolo in tribuna, sa traiesc cu sufletul la gura fiecare faza a jocului si sa ma bucur alaturi de stejari pentru victorie. Poate pentru altii e ceva banal, dar eu am avut ocazia sa ma bucur asa doar cand promova Braila din C in B. Si nu prea e comparabila situatia! Oricum, bravo Stejarii! De ceva vreme incoace, sunt pe stadionul de rugby aproape meci de meci.

4.Blogul. Anul asta, am trecut pe .ro si vreau sa cred ca este un semn de maturitate online. Is mandru ca am reusit sa fac asta in 2010 si deja e pe wishlistul de 2011. Vedem cum a iesit, la anul pe vremea asta.

5. Am invatat sa zic NU. Am inteles ca nu poti multumi pe toata lumea, oricat de tare ti`ai dori asta. Si de asta, cateodata e mai sanatos sa zici NU.

Ar mai fi de povestit si chestii de mentionat, dar acum ma aplec spre wishlist`ul pe 2011. Sa ne revedem sanatosi la anul!!!

Leapsa merge catre Pandutzu,dar e liber oricine sa o preia.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Succes in continuare! 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.