3 conferinţe recomandate oamenilor de online!

Articol din categoria: andreiu

Pentru că online-ul capătă o amploare din ce în ce mai mare in rândul companiilor româneşti şi toată lumea încearcă sa intre cât mai puternic în piaţă, conferinţele pe tema asta devin o necesitate. De lucrul ăsta şi-a dat seama Cristi alături de cei de la Evensys cu ceva timp în urmă şi după ce au organizat destule conferinţe şi workshop-uri au decis că este momentul să treacă la următorul nivel.

Astfel, guideline-urile pentru conferinţele ce vor urma sunt : „Nivel avansat”, „Utilitate” şi „Premii”.  Nivelul avansat promite un program adresat celor cu pregătire de nivel mediu şi avansat şi un conţinut de calitate. Utilitatea va fi reprezentată de prezentări cu soluţii concrete, idei aplicabile dar şi soluţii, sfaturi, recomandări cât şi un ghid de bune practici.

Premiile oferite celor care activează în zona de digital şi dezvoltă aplicaţii, implementează campanii sau construiesc site-uri sunt menite să recompenseze şi să promoveze pe cât posibil valorile locale şi oamenii care fac lucrurile să meargă.

Astfel, în ordinea din calendar, cele 3 conferinţe la care e recomandabil să mergeţi în primăvara lui 2013 sunt:

Digital Marketing Forum (6-7 martie) : ajunsă la cea de-a 7a ediţie, anunţă un grup interesant de speakeri locali şi internaţionali, cel mai important nume anunţaţ fiind Jeremy Spiller, un consultant cu o experienta de 17 ani in digital marketing si trainer of the year la Econsultancy, cea mai mare platforma de training-uri de online din UK. El va sustine un training avansat pe 7 martie.

eTravel Conference (11 aprilie) : este primul eveniment national de e-commerce si digital marketing dedicat serviciilor din turism. Se va desfasura pe 11 aprilie la Bucuresti si va reuni conferinte cu liderii pietei din Romania si invitati din Europa si trei seminarii avansate de marketing. De asemenea, evenimentul va include eTravel Awards, gala celor mai bune proiecte si campanii digitale din turism.

– Mobile Conference (16 mai) : pentru că toată lumea se dă pe net şi de pe telefon în ultima vreme. Aici va fi un combo de 3 evenimente într-unul singur:  conferinta de mobile marketing, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobiste-uri create pe plan local.

Aşadar, avem o primăvară încărcată, nu?

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut Andrei, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: http://www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.