Vanatoare de comori in Bucuresti

Articol din categoria: andreiu

S-a intamplat sambata prin jurul pranzului, unde o gasca mare de bloggeri s-au impartit in 6 echipe si au plecat prin centrul vechi al capitalei sa caute cateva comori bine ascunse. Si nu e aiurea, chiar sunt comori pe bune, daca ma gandesc cat ne-a luat sa le identificam. Exemple: fosta banca elvetiana sau „Harul lui Dumnezeu” din Padova. Am muncit un pic pana ne-am indeplinit sarcinile demne de Jack Sparrow. Totul, cu o miza foarte importanta, ocazia de a ne bucura de un strop de apa vie. Numai ca, e bine stiut ca piratii nu erau mari amatori de apa, o foloseau doar ca sa se deplaseze pe ea, marele premiu a fost un butoi de rom. Pe care , echipa catigatoare l-a impartit cu noi si cum altfel il puteam bea decat marinareste. Adica cu bere.

Acum, na ne-am distrat noi o zi intreaga prin centru de se uita lumea ca la urs la noi, dar n-am trait exact experientele piratilor aia de erau pe bune. Dar cica noul film, asta de apare pe marele ecrane reda super bine realitatea de atunci. Ca doar e 3D. Asa ca, la cinema cu totii sa vedem ce si cum era.

Foto: Piticu

Poze de la nebunia piratilor 2.0 mai gasiti si la Costin.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut, am trecut pe la Universitate si v-am vazut, dar n-am avut timp sa ma opresc. Daca stiam de intalnire din timp poate veneam si eu, sa va cunosc.

    Multumesc, o zi buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.