Vă plac rubgy-ul? Hai în tribuna 2.0!

Articol din categoria: andreiu

Pentru că începe IRB Nations Cup, cei de la Federaţia Română de Rugby s-au gândit să ne lase, pe noi, cei din spatele tastelor, să ne facem o tribună doar a noastră. Sună într-un mare fel Tribuna 2.0, nu? Mie îmi place, mai ales pentru că e prima dată când suntem luaţi în serios. în cel mai serios mod. Dacă mai punem la socoteală  şi faptul că avem ocazia să vedem echipe ca Argentina Jaguars, Italia, Uruguay, Portugalia, Rusia sau bravii noştri Stejari.

Că tot veni vorba de stejari, cei de la Stejar pun la bătaie 100 de beri zilnic, doar ca noi să putem face atmosferă. Dar mai detaliat a scris Cristi aici despre cum şi care este implicarea sponsorilor şi a federaţiei în bunul mers al competiţiei.

Eu, ca să fiu direct şi să o zic pe şleau, pun pe masă o invitaţie dublă, la toate meciurile din IRB Nations Cup cu o singură condiţie: să îmi povestiţi pe scurt despre un meci de rugby care v-a impresionat şi de care vă aduceţi aminte cu plăcere. Cea mai frumoasă poveste scrisă până mâine pe la prânz, câştigă.

Hai, spor la comentat! Să ne vedem pe stadion! Hai România!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.