Unde se duc pozele cand se duc?

Articol din categoria: mișto

Articolul de mai jos l-am scris în 2011, după cum veți observa, nu are nici diacritice și e scris cam cu picioarele. Întrebarea, însă, rămâne validă și acum: dacă nu trăiești din fotografie, ce se întâmplă cu pozele tale? Pentru ce atâtea sute de euro în telefoane cu camere din ce în ce mai mari, pe telefon?

Observ  ca in ultimii ani toata lumea cauta sa-si cumpere telefoane cu camere, cu cat mai multi megapixels cu atat mai bine, cat mai destepte si mai cool. Sa facem poze, zeci, sute , mii. Sa imortalizam orice moment din viata. Cand iesim pe usa, cand intram pe usa, cand ne scobim in nas, cand vedem o pasare in pom, cand..cand…cand.

Si totusi, stau si ma intreb cati dintre foto-userii astia scot la un moment dat pozele de pe telefon si le stocheaza undeva in PC sau, de ce nu, le scot in varianta de print sa le bage intr-un album.

Eu personal, nu cred ca am scos mai mult de 10 poze din telefon pe PC si niciuna nu a fost scoasa pe hartie.

Nu vorbesc despre oamenii de online si despre userii de twittpic, instagram, plixi si care mai sunt.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Unde se duc pozele când se duc? Se duc de se pierd. Aveam zeci, sute de poze stocate pe un hard extern. S-a dus hardu’, s-au dus şi pozele. 😀

 2. #2 Comentariu nou

  Se duc, nu se duc…macar stii ca le-ai facut. Fiecare cu pasiunile lui 🙂 Insa aici ai dreptate, cu toate ca dupa titlu ma gandeam ca te referi unde se duc pozele cand le stergem. Cand dai delete…unde se duc? Sunt cu capul, stiu :))

 3. #3 Comentariu nou

  La mine pozele se duc pe desktop si le fac backup pe laptop.
  Cred ca am cateva mii de poze si iti spun ca ma uit din cand in cand prin ele.

 4. #4 Comentariu nou

  In cele mai multe cazuri, pozele mele se duc pe blogul unui coleg, blog ce gazduieste doar fotografii facute cu telefonul :)A si sa nu mint: si pe pagina de FB 😀

 5. #5 Comentariu nou

  parazitii imi suna in cap „utilitatea lor c**** e relativa”

 6. #6 Comentariu nou

  Unde se duc cele 10 poze făcute din același unghi, la 1-2 secunde distanță, același personaj in aceiași poziție?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.