Mâine e ziua mondială a sănătății, motiv pentru care cei de la Uber alături de SMURD au hotărât să facă o acțiune interesantă.

Astfel, joi, între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii Uber vor putea comanda prin aplicație un UberSMURD. În câteva minute, va ajunge la ei o mașină cu un voluntar al Fundației pentru SMURD, care va susține un curs de prim ajutor de bază, cu durata de 30 de minute. La finalul

cursului, toți participanții vor primi o diplomă de participare.

Toate detaliile pot fi citite și pe blogul Uber: https://newsroom.uber.com/romania/ro/ubersmurd/

Pentru cei care doresc să cheme o mașină UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul PENTRUSMURD, atunci când comandă o cursă.

Toate veniturile realizate în cadrul acestei inițiative vor fi donate integral Fundației pentru SMURD. Pentru a comanda o mașină UberSMURD, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru aceasta, trebuie doar să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul SMURD.

Frumos! Da, n-am fost eu de acord cu lama prin București de 1 aprilie, dar trebuie să fiu fair play și să apreciez inițiativele de genul ăsta. Bravo Uber, bravo SMURD.