Top Chef lansat la Antena1

Articol din categoria: mișto

Aseară am fost invitat la restaurantul Sofa pentru a sărbători…vedea primul episod al  celui mai nou show al trustului, în compania chef-ilor din juriu dar şi a participanţilor, pe lângă vedetele posturilor.

Acum, despre emisiune, pe scurt: mi se pare foarte ok că e dinamic, că exigenţele sunt mari, dar nu se exagerează ca la alte show-uri culinare de pe la noi iar criticile la adresa concurenţilor sunt argumentate şi constructive, nu doar simple persiflări. Ar mai fi de spus că Hadad este chef atestat de Michelin, ceea ce nu e deloc puţin lucru, omul cam având habar cu ce se mănâncă bucătăreala.

Unul din factorii mişto ai show-ului, ca şi în cazul X Factor, e că juraţii sunt la prima vedere complet  diferiţi unul de celălalt, provenind din culturi şi medii variate, dar puşi alături condimentează foarte bine emisiunea.

Urmează să vedem continuarea, dacă va fi la fel sau chiar mai bună decât prima ediţie.  Eu deja am un favorit, pe Giovanni. Rezumatul complet al primului episod îl puteţi citi aici.

Şi un pic din ce va fi în episodul 2 :

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Am ‘mancat’ toate sezoanele din Top Chef, editia ‘de afara’, asa ca ma bucur sa vad ca e importat si formatul acesta. Bafta concurentilor si la cat mai multe retete delicioase 🙂

 2. #3 Comentariu nou

  prea se copiaza emisiunile, formatele de pe o televiziune pe alta, pacat!

 3. #4 Comentariu nou

  @yamasha>> tu cum ai vrea sa fie? sincer, ai investi zeci si sute de mii de euro pe ceva despre care nu stii ca o sa mearga?

  formatee se preiau in primul rand pentru ca au adus succes

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.