The Secret Party

Articol din categoria: ca la noi, mișto

Aseara a avut loc mega petrecerea surpriza a celor de la Dacia, in care au lansat Sandero Orange.
Dupa toata nebunia, cu indicii ce trebuiau gasite, dupa invitatii ce trebuiau printate si duse acolo la intrare uite ca se intampla si circul.
Cam ce a fost acolo aseara? Frumos tare de tot, asa de frumos ca nu gasesc cuvintele potrivite . Petrecerea unde au fost peste 2000 de oameni a avut loc intr`un fost showroom auto, in mega clubul de fite wannabe Kristal, tocmai la pasajul Pipera-Tunari, era destul de greu de ajuns, chiar si cu masina. Mega surprizele anuntate de organizatori au fost doar una singura, aceea de a oferi o masina Dacia Sandero cadou unui participant.

Castigatorul a fost un anume Bogdan Popescu din Arad, si multa lume e tare curioasa de existenta acestui tip. Daca intr`adevar exista, felicitarile mele.
Nu va imaginati ce cozi erau la bar, in ideea in care la intrare se ofereau doua vouchere pentru bautura, unul pentru alcool, altul pentru non alcool. Cat sa iti faci o vodka-cola cu ele. Si la 2000 de oameni erau doar 3 barmani. La un moment dat, barmanii au aratat cat de bine a fost organizat circul, spunand ca nu mai au Pepsi. Cool, nu?
De muzica nu mai zic nimic, au fost pe acolo niste pseudo Dj care au frecat butoanele de le-au gasit dracii, dar numai pe minimal si nu stiu daca zgomotele alea pot fi percepute de cineva ca muzica.Nu vreau sa comentez despre Mc-ul serii, care…..era acolo degeaba si spunea doar tampenii. Spre final au venit cei de la Parov Stelar, care au incercat sa repare ceva, dar lumea era deja cu capsa pusa si multi plecau.
Tot din categoria „fail” au fost si niste video proiectoare care aratau o pagina de facebook care astepta pe cineva sa apese log in . Sincer, nu cred ca s-au logat, de teama ca nu cumva sa se posteze chestii naspa pe wall.
Dragii mei, daca se mai lanseaza vreo campanie de genul asteia, cu oferit jdemii de invitatii si nu se tine petrecerea undeva in camp, sau pe stadion…va sfatuiesc sa stati acasa.

Au mai scris despre asta Corina si Auras

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.