The Muppets reloaded

Articol din categoria: mișto


Când eram mic ştiu ca încercau ai mei să mă ţină ocupat la televizor cu The Muppets Show. Niciodata nu m-au atras în mod deosebit, dar poate şi datorită faptului că eram prea mic pentru a înţelege ceva.

Dupa 20 de ani am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu papuşile Muppets. Astfel, marţi am fost la premiera The Muppets in CinemaCity şi am plecat de acolo un pic debusolat. Nu pot spune dacă este un film de recomandat sau nu şi mai ales nici cui să-l recomand nu aş fi putut spune cu exactitate. Probabil cei care au savurat show-urile făcute de păpuşi în urmă cu ceva ani vor fi încântaţi de reapariţia idolilor copilăriei lor.  Şi aici mă gandesc la cei trecuţi de 30-35 de ani. Poate şi cei mai tineri îl vor aprecia daca merg în gaşcă sau le plac muzical-urile.

Mie mi s-a părut un film cu umor forţat, prea mult cântat, cântece slabe, care nu atrag cu nimic şi două personaje umane care parcă sunt luate din alt film şi aruncate în The Muppets. În rest, e un film uşor, de duminică dupa-amiază când nu ai chef de stat în casă.

Ah, am uitat să vă spun că am rămas totusi cu ceva în cap dupa film. Cu o obsesie muzicală: mahna mahna

The Muppets va putea fi urmărit în cinematografe începând de vineri, 13 ianuarie

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Personal, abia astept sa ii revad pe cei care mi-au facut copilaria mai frumaosa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.