Taximetriștii, stăpânii străzilor din București

Articol din categoria: ca la noi

După ce am spus că bănuiesc un oarecare blat între cei de la Arsenal și poliția rutieră, acum văd că un taximetrist de la speed taxi l-a luat la încins pe un client, fix în mijlocul străzii. Pentru că, zice victima, taximetristul i-ar fi cerut vreo 150 de lei pentru o cursă care face vreo 7 lei pe ceas iar acesta a vrut să sune la dispecerat pentru a-l reclama.
Personal, cred că e cam exagerată suma de 150 de lei, dar asta nu înseamnă că nu poate fi adevărat. În ultima vreme am tot văzut cum taximetriștii refuză curse care să fie tarifate pe aparat, ei spunând cu totul alt preț, chiar de la urcarea în mașină. De exemplu, pe o cursă care pe ceas face 10 lei ți  se va cere cam 30. Dacă refuzi sau comentezi, riști să pățești cam ce a pățit tipul respectiv. Că nu puțini taximetriști am văzut prin oraș care zici că acum au ieșit din jilava sau s-au întors din legiune.

Faza nasoală e că dacă suni să le faci reclamație la dispecerat nu pățesc nimic oamenii. Își văd bine-merci de treabă. Plus că umblă vorba cum că un kilometru pe ceas ar avea numai vreo 700 de metri.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    in braila, baietii de care zici tu, sunt la „dantaxi”…am zis ca i-o fac unuia care nu va pune ceasul, dar inca nu s-a intamplat sa ma gaseasca in toane proaste…la coborare nu ii dau nici un ban…sa vedem daca are curajul sa dea in mine…recomand o vizita la protectia consumatorului pt a depune plangere impotriva soferului personal, nu a firmei de taxiuri…ca daca ia 2-3 amenzi nu cred ca ii va da mana sa mai mearga fara sa puna ceasul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.