Știm că nu e obligatoriu să mergi cu mașina, da?

Articol din categoria: andreiu

Acum e perioada alambicată cu legea ride-sharing și nu știe nimeni exact ce și cum, unde trebuie să se atesteze, taximetriștii s-au trezit blocați în Clever, distracție românească. Sfântul Klaus nu a promulgat legea la timp, românia lucrului bine făcut.

Cu harababura asta normal că vine și prețul mai mare. Tariful dinamic, surge sau cum vrem să-i spunem. Și au început să se plângă românii, că plătesc mai mult, că e dublu, că nu e corect, că trebuie împușcați transportatorii etc.

Voiam doar să reamintesc opiniei publice că încă nu e obligatoriu transportul cu mașina , nici cu taxi, nici cu vreo aplicație. Există întotdeauna alternativa autobuz, metrou sau mers pe jos. Tariful ăla dinamic este un rezultat între cerere și oferta la un moment dat. Ai fost de acord cu asta când ai instalat aplicația și ai zis că da, ești de acord cu termenii și condițiile.

E mișto cum afară nu luăm taxi sau uber, că e scump și mergem 15 minute pe jos până la metrou/autobuz și în București nu putem face asta.

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  ‘aidi bre’ păi de aia au murit oamenii ăia la revoluție?
  În altă ordine de idei, eu „acasă” merg peste tot cu mașina personală pentru că e cel mai comod și mai ieftin mijloc de transport posibil. Transportul în comun e pur și simplu ordinar și când stai ca mine într-un sat uitat de lume e cam greu să mergi pe jos sau să te dai hipster cu bicicleta când ai trei ieșiri la autostradă și e musai să faci zeci de km. până unde ai treabă.
  Totuși când mai plec pe „afară” mă orientez mereu spre Uber acolo unde e disponibil și aleg transport în comun doar dacă n-am altceva de ales pentru că… peste tot e scump și prost.

 2. #2 Comentariu nou

  Sa-i spui unuia care a „muscat” din marul permisului de conducere sau a instalat „Uber” pe telefonul de ultima generatie sa mearga cu transportul in comun… e ca si cum mi-ai spune sa ma duc sa fac baie la baia comunala cand dusul meu cumparat special de la Tessa face si masaj…
  Hai maaaaa…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.