Am trecut peste faptul că la un control medicul a uitat să mă preia, apoi m-a luat la rost că am întârziat (eu fiind la timp acolo), trecem peste faptul că la un control la ORL mi s-a spus că sunt șanse să am cancer, eu având o simplă răceală, trecem peste faptul că la același medic ORL mi-au fost zgâriate timpanele și că am fost pus pe picioare de un medic de la Panduri. Trecem peste astea, zicem că sunt greșeli, că e uman să greșești și se poate întâmpla oricui.

Dar, nu pot să nu mă enervez și să mă apuce toți dracii, când, la fiecare newsletter primit de la Regina Maria Rețeaua Privată de Sănătate, primesc numai chestii pentru gagici: papanicolau, pantofi, 7 moduri de a fi mai activă, cum să îmi masez sânii să depistez chisturi sau mai știu eu ce.

Dudes, e simplu: aveți niște oameni care se ocupă de baza de date și iau banii degeaba. Ați văzut că am avut ruptură de încrucișate, că sunt la voi în baza de date. De ce nu îmi trimiți un NL legat de ortopedie?

E atât de greu să selectezi lista de sending în funcție de sex? Dacă da, vin eu într-o zi și vă arăt cum se face. Între timp, să-l dați afară pe ăla de la online.