Am avut ocazia sa ma joc cu telefonul asta pentru doua saptamani. Incat nu sunt nisat pe telecom si nici vreun expert in ale mobilelor, o sa va spun numai despre cum l-am perceput din punct de vedere al utilizatorului neinitiat in tehnica.
Sa incepem cu partile bune pe care le-am descoperit:
– camera video, care filmeaza HD si o face bine, chiar si in conditii nu tocmai ideale. Dovada, aici . Ah, vine by default cu un    video editor propriu, astfel ca poti edita pe loc clipurile si mai apoi sa le dai drumul pe net. Foarte misto, n-am ce zice
– bateria, care tine mult peste media smartphone. Folosit intens, conectat la net 24/7 am avut momente in care am ajuns si    la 3 zile. Ceea ce un mare plus.
– vine insotit de un card de memorie de 4GB, pe langa 1GB memorie interna
– android 2.3 Gingerbread
– nu are lag

Pe alta parte, nu m-a incantat foarte tare pentru ca:
– are display-ul cam mic ( 3.3”)
– butonul de home iti cam da batai de cap, dar probabil e doar o chestie de obisnuinta.

Insa, avand in vedere ca dimensiunile si culorile in care este disponibil le targeteaza pe reprezentantele sexului frumos, cred ca este cadoul ideal, mai ales ca vine Craciunul peste noi imediat.

Multumesc Sony Ericsson pentru ocazia de a ma juca cu el.

P.S: Sa nu uit! Oameni care testati telefoane, dati un reset to factory settings cand le dati inapoi daca nu vreti sa va fie citite mesajele sau copiata agenda.