Și iată ce cuminți am devenit. Și ce devreme ajungem acasă

Articol din categoria: andreiu, muzici

Aseară am fost cu tot familionul la concert OCS în Control. Ultimul concert din an, înainte se nimerea la expirat.

A început la 8, s-a terminat la 9 si aproape jumate dar a fost foarte tare.

A fost tare din 2 motive: un motiv fiind că am mers cu kiddo la concert în club, primul concert al ei indoor. Mirarea a fost sa vedem că mai era o familie cu o fetiță de vârstă apropiată Marei, deci generațiile viitoare de rockeri au fundament beton.

Al doilea motiv este că la 22:00 eram acasă deja, cu copilul hrănit și gata de culcare.

Din perspectiva de părinte, condițiile actuale sunt excelente, când toate cârciumile se închid la 22:00 și avem concerte pe timp de zi, la care să putem merge fără să ne gândim cu cine lăsăm puștoaica, care dintre noi merge la ce concert și așa mai departe. Problemă rezolvată, mergem cu toții.

Dar, din perspectiva de fost tânăr bețiv petrecăreț prin cârciumi până la răsărit, nu pot să nu observ cât de bruscă, abruptă și forțată a fost schimbarea asta. Cu care nu sunt neapărăt de acord.

E foarte ciudat să ieși la distracție într-o seară, ÎN CLUB și să fii la ora 22:30 acasă, pentru că nu ai unde să mai stai.

Mă uitam aseară, la final de concert oamenii erau debusolați, se aprinseseră luminile în control, muzica era la un nivel de salon și ei abia ce se activaseră la dans și voie bună.

Și a fost nevoie de o pandemie ca să devenim niște copii cuminți și devreme acasă. Lucru cu care nu sunt tocmai de acord, am mai spus asta.

Virusul nu se ia mai abitir dupa 22:00 seara. Mai ales că pentru a participa la evenimente, concerte sau chiar și să vii să te rupi în cârciumă, ai nevoie de certificat verde.

Altfel, operațiunea a fost un succes, copilul a fost fericit, părinții emoționați, șobolanii încântați de public, se încheie anul cu bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.