Și avem Ford B-Max

Articol din categoria: andreiu


Ieri la Muzeul Național de Artă Contemporană a fost lansat primul model produs de fabrica Ford la Craiova. B-Max se numește și a fost dezvăluit publicului de un număr de magie executat de Andi Moisescu.
Modelul B-Max își dorește să câștige rapid simpatia clienților, el fiind gândit ca un înlocuitor al modelului Fusion, dar care vine cu o serie de inovații cel puțin interesante. La o primă vedere, mi s-a părut interesant sistemul de deschidere a ușilor, cele din față clasic iar cele din spate fiind culisante, pentru a permite accesul mai ușor pasagerilor și lipsa stâlpilor laterali. Cei de la Ford spun că modalitatea  asta de montare a ușilor  este un sistem revoluționar.

De asemenea, bancheta din spate cât și scaunul șoferului se pot rabata complet, pentru a facilita transportul diverselor obiecte voluminoase ce apar in viața unui proprietar de mașină. O mașină de spălat, de exemplu, încape fără probleme acolo dar exemplele ar putea fi mai multe și mai variate. 🙂
Despre ce aduce nou B-Max, vedeți aici mai bine detaliat.

Prețul de pornire este de 13.400 euro pentru varianta de motorizare de 1,4l cu 90 de cai putere și poate fi comandat deja la toți dealer-ii Ford din țară.

Ca părere personală, mi se pare foarte bună ca mașină de familie, atât de oraș cât și de deplasări, dar poate fi utilă și pentru mici întreprinzători, care nu au neapărată nevoie de un vehicul utilitar sau un pick-up pentru a-și desfășura activitatea.  Plus că nici la design nu stă rău deloc.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am vazut si un reportaj despre acest subiect, mi se pare ca are un design foarte dragut si este o masina practica 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    o fi revolutionar sistemul de deschidere a usilor, dar este si sigur? stalpii protejau pasagerii in cazul unui impact lateral, acum cine ii protejeaza?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.