canceledÎncă un update. Spectacolele se anuleayă. Nu știm de ce, dar nu se mai țin. Sorry Alexandra, și eu gândesc la fel.

winnersi
Sorții au decis, Alexandra merge la Shadowland. Îmi pare rău că nu vă pot lua pe toți, serios, că era gașcă mișto.
Alexandra, sa îți verifici mâine mailul că vin detaliile.

 

shadowland

Un spectacol incredibil, ce depășește orice imaginație, Shadowland te lasă pur și simplu fără cuvinte. Dansatorii umbrelor au dat naștere unui cult în Germania. Showul lor atât de aplaudat este un amestec fascinant între Lanterna Magică și balet, pantomimă, acrobație, comedie, pop și… poezie. O revelație care umple sălile de teatru până la refuz, Shadowland este cu adevărat minunat, magie în cel mai pur sens al cuvântului.

Cam asta e descrierea pe care am primit-o în mail. Mie mi se pare foarte mişto că nişte oameni au dus jocurile noastre din copilărie la un nivel avansat. Băieţii ăştia au fost invitaţi şi la premiile Oscar acum ceva vreme şi au făcut o impresie mai mult decât bună acolo.

Ca să vă faceţi o idee, avem mai jos un clip cu ei la lucru:

Nu că e mişto? Partea şi mai mişto e că organizatorii mi-au dat o invitaţie dublă, pe care să o dau pe blog, cum vreau eu. Pentru că nu ştiu la ce probă să vă supun, o să mergem pe mâna sorţilor. Aşadar, e suficient un comentariu în care să spui “vreau” şi pe 20 februarie, toţi comentatorii vor intra în tragerea la sorţi. Fie ca cel mai băftos să meargă la unul dintre show-urile Shadowland, pe 23 sau 24 februarie, la Sala Palatului.

Biletele pentru Shadowland sunt disponibile la preţurile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 ron(sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă (schema salii pe eventim.ro). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.