Servicii secrete in MIDOCARavana

Articol din categoria: andreiu


Vinerea trecuta am avut onoarea de a fi arestat de serviciile secrete de la Midocar. Am fost supus la chinuri groaznice fiind obligat sa ma joc pe PlayStation si sa ma dau pe net de pe o tableta Prestigio. Am avut insa norocul ca nu a trebuit sa sufar singur ci alaturi de Hoinaru, Raluxa, Pandutzu, Razvan si Alex.

Asta a fost un episod pilot care prefigura ce se va intampla in weekend-ul ce urmeaza, adica o intreaga caravana a celor de la Midocar, in care vor fi etalate cele mai noi modele de Volskwagen in parcarile din trei mari centre comerciale ale Bucurestiului si anume: Militari Shopping Center, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Ce o sa va astepte daca va veti nimeri prin zona: veti fi abordati de niste agente secrete care va vor aplica un chestionar neconventional pe tabletele Prestigio. In urma completarii lui, toti participantii vor castiga aleatoriu, unul dintre premiile urmatoare: cutite elvetiene multifunctionale, jucarii anti-stres Beetle, cani termo izolante pentru masina, carti cu istoria Volkswagen, kit-uri Blue Motion, tricouri polo Volkswagen, gps-uri Prestigio, e-book readers Prestigio si HDD externe Prestigio.

Daca veti dori mai mult de atat, Midocar va asteapta pe pagina de facebook cu un concurs creativ ale carui premii vor fi tablete Prestigio. Simt ca o sa iasa fain. Si in loc de cireasa de pe tort, toti participantii la MIDOCARavana care s-au inscris la un drive test pentru un model Volkswagen vor intra automat in cursa pentru un drive test prelungit cu popas in Dobrogea, mai precis la Hotel Rex in Tulcea.

In caz ca aveti intrebari suplimentare, sau pur si simplu vreti sa interactionati cu Midocar, o puteti face si pe conturile de Twitter, Facebook, Google+ dar si pe blogul lor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.