Odată cu venirea primăverii încep schimbările și intră tare în joc aerul fresh. Doar e totul verde și înflorit.  Ocazie cu care cei de la Staropramen  pregătesc haine noi pentru berile pe care le produc. Esența berii rămâne aceeași, și dacă mă întrebați pe mine,mai ales că eu sunt mare fan Staropramen Granat.

Mi se pare o bere interesantă, se fabrică după rețeta din 1884 și faptul că în procesul de fabricare se folosesc mai multe tipuri de malt îi dau o culoare rubinie. Și plus că o găsești la 0,33 în magazine, ceea ce e ideal pentru acasă.

Revenind. Așa cum ziceam cei de la Staropramen schimbă hainele sticlelor, fără să umble la bere.Salutăm decizia pentru că de cele mai multe ori o prezentare mai bună duce către deschiderea unor noi drumuri

Și le-a rămas niște ”material” din care să coasă o temă nouă de blog. Propunerea pentru a mea e mai jos, mie chiar îmi place cum arată.

1_v2

Sunt în competiție cu încă 3 bloggeri și va câștiga tema nouă cel ce va aduna cele mai multe like-uri la propunerea de haine noi, adică aici.

Bun, cei ce mă votează intră în tragere la sorți pentru un bax de 24 de beri Granat, automat, chiar dacă voi câștiga, chiar dacă nu.

Dacă voi câștiga, ceea ce cred că se va întâmpla, pentru că ai mei îs ca brajii, mai pun la bătaie eu un bax de 24 de Granat. Pe care ori îl bem cu toții, ori îl dau unui alt votant, nu căștigătorului. Vedem la final.

Deci, like and share aici