Mă uit la toată faza cu „Muie PSD”. La numerele de mașină, la câmpuri brăzdate special cu mesajul ăsta și la toată bășcălia care se face pe treaba asta.

Foarte mult zic „haha, bine le-a făcut, foarte tare, așa le trebuie”. Am văzut și păreri care nu sunt tocmai ok cu asta, că e prea multă caterincă și prea puțină acțiune în sensul ăsta. Ca și paralelă, mai sunt nevoie de aproape 200.000 de semnături pentru o inițiativă legislativă dar sigur mai mult de atât au văzut mesajele cu Muie PSD și n-au mișcat în consecință.

Singura chestie bună pe care o văd eu este că s-a trecut la „globalizarea” înjurăturilor. Dacă până acum aveam ținte ca Boc, Ponta sau Dragnea, acum e tot partidul. Muie PSD, fără excepții sau derogări. Cumva e mai bine așa, că nu mai pot scăpa doar de un om ca să se spele.

Revenind. Discutam cu o prietenă că zilele trecute i-au trebuit niște ore să găsească o știre, pentru că pe tot internetul erau doar miștouri. Ne hăhăim, ne lăudam cu milioanele de followeri, facem meme-uri bune și cam ăsta e internetul. Partea ailaltă e blocată în „ce-ai făcut, bobiță”, „ce tare e ăla cu audi cu muiepsd” și ce mai e la modă. Tot pe râs, tot pe miștouri.

Cum să fie cineva din PSD serios când nici măcar noi nu putem face asta.

E mai ușor să facem mișto de ăia care vor să facă ceva: „haide băh, ai înnebunit? lasă că ai timp altă dată!” decât să „ia zi băi, cu ce te ajut?” Poate aici ar trebui să umblăm înainte de toate. Că ne trezim cu chestii mai nasoale și iar ne scărpinăm în creștet.