România nu există. Cel puţin aşa zic nişte băieţi

Articol din categoria: ca la noi

Am citit mai devreme un articol în care un băiat, militant pentru independenţa secuilor, spune că România nu există de fapt, ci maghiarii ar trebui să fie vecini cu moldovenii. Astfel, el sugerează că ar trebui să avem Ungaria Mare şi Moldova Mare.

Atacurile au continuat prin afirmaţii care contestă chiar dreptul istoric al existenţei statale a României. “România nu este un stat tradițional. La fel şi Slovacia. România și Slovacia nu au existat niciodată în istorie. Eu nu sunt șovin, deci nu urăsc românii. Însă ei trebuie să înțeleagă că statele naționale și tradiționale sunt trei, și anume: Moldova, Transilvania și Valahia”, consideră liderul HVIM.

În încheierea interviului, Toroczkai Laszlo a afirmat că moldovenii sunt “vecinii” ungurilor, o aluzie directă la destrămarea României prin realizarea “Moldovei Mari” şi a “Ungariei Mari”.

Altfel spus, cum rămâne cu „Basarabia, pământ românesc”? Oamenii ăia au muncit aiurea să scrie pe toţi pereţii şi clădirile mesajele lor de reîntregire a ţării?

Şi mă mai întreb de ce sunt toleraţi astfel de indivizi, care atacă evident integritatea naţională. Asta nu e infracţiune?

Articolul complet e aici.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cati nu sunt ca el batuti in cap care ofera explicati total ilogice.

  2. #2 Comentariu nou

    Ce de oameni bizari.

  3. #3 Comentariu nou

    Sa-si ia catrafusele si sa se care in Ungaria. De acolo sa protesteze cat vrea. Pentru astfel de declaratii ar trebui retrasa cetatenia. Fara cetatenie, acesti indivizi nu vor mai putea vota, iar UDMR nu mai pupa parlamentul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.