Reprezentarea lui Dumnezeu, a dracului de profitabila

Articol din categoria: ca la noi


Bun, tocmai s-a incheiat la Iasi tampenia aia cu imbulzit pentru pupat niste moaste amarate. In afara faptului ca nu inteleg sensul pentru care te-ai calca la propriu in picioare sa pupi niste oase, a zis bine cineva pe twitter ca oricine ajunge acolo, oricat de sarac ar fi, lasa minim 10 lei pentru bunastarea bisericii. Numai ca toata chestia asta cu credinta este una dintre cele mai profitabile afaceri din Romania la ora asta. Cred ca Dumnezeu isi unge trimisii brokeri si nu preoti.

Astfel, aflam azi ca Mitropolia Moldovei este una dintre cele mai profitabile companii din Iasi. Pe langa terenuri, draci colaci ce mai detine, biserica a ajuns sa acorde credite populatiei cu o dobanda de 6% si de asemenea sa ofere consultanta in afaceri. D-aia nu am vazut nici un popa sa protesteze pentru taierea salariului cu 25%. Desi sunt si ei bugetari, li se cam rupe, atata timp cat se gasesc prosti cotizanti.
Pe langa asta, oare cand un control al fiscului si prin casele domnului? Pentru ca eu nu tin minte sa-mi fi dat vreun bon fiscal pe unde am intrat sa mai aprind cate o lumanare.

Sa fie primit zic. Imbulziti-va si cotizati in numele celui de sus!

Stirea completa aici

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  dar nu e fiscalizat nimic ce tine de biserica…. sunt scutiti de TVA si asa mai departe. te doare capul cati bani se invart…

 2. #2 Comentariu nou

  la cate manastiri sunt in Moldova e de inteles, sunt de acord cu tine, pe ei de ce nu-i controleaza nimeni, in afara de Dumnezeu beneinteles, si de ce nu contribuie si ei la redresarea economica a tarii?
  poate intra cineva specializat sa ne ofere o explicatie plauzibila.

 3. #3 Comentariu nou

  vezi ce succes aveai daca faceai un seminar teologic in loc de Marketing… 😀

  • #4 Comentariu nou

   da mai, da trebuia sa ma insor ca sa ma pot infrupta din darurile bisericii :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.