Pe scurt, e nebunie mare cu Electric Castel și anul ăsta, cică nu mai plouă în perioada aia și lumea vrea să ajungă acolo.

Cei de la J&B pun la bătaie un abonament în regim VIP la festival, cu o condiție. Trebuie să îți exersezi intuiția și spiritul de anticipație.

J&B premiaza intalnirile neasteptate de idei si pentru ca esti un spirit independent te trimite la festival. Tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul nostru si sa iti testezi intuitia. Ghiceste unul dintre artistii din urmatorul blend muzical J&B si scrie-i numele in lista de comentarii de mai jos.

Ai sansa sa castigi un bilet VIP pentru doua persoane in J&B Village la Electric Castle. Ce inseamna un astfel de pachet? Este simplu: doua abonamente complete pe tot parcursul festivalului, plus cazare VIP pentru doua persoane in unul dintre spatiile special amenajate in

J&B Village. Timp de 4 zile vei fi in mijlocul distractiei la doar cativa pasi de artistii tai preferati si de momentele speciale din cadrul festivalului. J&B Village este locul unde mintile independente se bucura impreuna, iar tu te poti alatura acestui blend electrizant.

Primul blend muzical i-a adus impreuna pe Adda si Macanache (aici poti vedea rezultatul colaborarii lor: https://www.youtube.com/channel/UCpjIz3eZHTO8qwJypDnhSgQ), dar combinarea surpinzatoare a spiritelor independente abia a inceput. Iar tu poti fi cel care ghiceste urmatorul blend!

Mie mi-a plăcut ce a ieșit cu Macanache, a demonstrat că un cover poate fi mai bun ca originalul.

Link-ul de participare e ăsta, îl mai las și eu o dată!