mobile

Avântul prins în ultima perioadă de către smartphone-uri și de către tablete, te face inevitabil să te întrebi unde se mai poate merge. Îmi amintesc că acum vreo 10 ani, cam când am terminat liceul, aveam un Nokia 3510i și eram mai mult decât fericit că era color. Mă rog, în 3 sau 4 culori suportate, dacă nu mă înșel.  Acum am un iPhone cu care mă pot da pe net cu viteză mai mare decât aveam acasă acum ceva ani, cu care fac poze, video-uri, streaming, tethering, plăți online și pot efectua apeluri video. Și parcă tot nu e suficient.

E clar că lumea se îndreaptă cu pași repezi spre mobile. Deja mă simt un dinozaur pentru că acasă nu stau pe laptop sau tabletă ci am un desktop. Toată lumea se mută pe mobil. Inclusiv și marketingul sau publicitatea. Brandurile care vor să reziste trebuie să se adapteze din mers și să meargă în întâmpinarea clienților sau fanilor.

Mobile Marketing Forum  aduce pe 10 aprilie, sub umbrela sa trei evenimente importante pentru cei care vor să își optimizeze acțiunile de marketing și pentru cei care vor să dezvolte aplicații mobile: Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup și Mobile Awards.

Ofer 5 invitații la eveniment oamenilor din companii care vor să fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing și development la ora actuală.

Poți solicita o invitație pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționând la subiect “Invitatie andreicismaru.ro “, alături de datele personale de contact și numele companiei.

Ne vedem acolo!

foto Shutterstock