Am văzut mai devreme un comentariu destul de răutacios  pe net despre tipele care fac promoţii la ţigări prin cluburi şi baruri şi mă deranjează genul ăsta de prejudecăţi. Automat dacă o tipă arată bine trebuie să fie ori curvă, ori să aibă iq mic ori să nu fie în stare de nimic altceva decât să împartă ţigări.

Eu ştiu 2 gagici care faceau promoţii la ţigări şi ghici ce: nu erau nici curve, nici bătute în cap. Una dintre ele acum este nu ştiu ce director zonal în cadrul unui lanţ farmaceutic. Dar pe vremea când făcea promoţii la ţigări era încă în facultate şi programul nu-i permitea un job full time.

Uităm că nu e o ruşine să munceşti. Eu am băgat fast food şi sală de internet şi barmanie de mi-a zburat capul prin liceu şi facultate pentru că aveam nevoie de bani şi îmi era ruşine să tot cer alor mei. Nu mi-a fost nici o clipă jenă că mă pot compromite cumva pentru că fac sandvişuri.

Pe de altă parte mă gandesc că fetelor alea nu le este deloc uşor să stea toată noaptea pe tocuri şi îmbrăcate dubios şi să suporte toate glumele libidinoase ale lăbarilor de cârciumă târzie. Dar na, sexul vinde. Sau fanteziile vând şi mai bine. Dar un vânzător de fantezii nu este neapărat un proxenet.