Petrecere de 24 de ore în Vama Veche. Asta da provocare

Articol din categoria: andreiu

Desperados-Wild-Kite

Dacă la final de iunie am fost la Snagov la un party Desperados în care am văzut cum stă treaba cu wakeboardingul, acum am primit o provocare și mai mare: kitesurfing în Vama Veche.  Și cum nu pot spune nu chestiilor extreme ( așa m-am căpătat cu ruptură de ligamente, tot pe extrem dat, dar pe zăpadă) o să mă bag. Să vedem ce iese.

Una dintre părțile mișto e că între turele de dat cu zmeul ne vom putea răcori cu Desperados, care va fi la discreție și că vom avea parte de sfaturile și trainingurile unora dintre cei mai buni rideri de pe la noi, cum ar fi Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu sau Mihai Irimescu. Oamenii știu cu ce se mănâncă pentru că fac asta de niște ani buni.

O altă parte mișto e că de când se lasă seara, de pe la 9, până în zori ( tre să vedem răsăritul) se lasă cu petrecere unde Desperados va întreține atmosfera. E cunoscut deja că Desperados sprijină stilul de viață nonconformist și reinventeză mereu conceptul de distracție. Nu ar fi prima dată când dă un party ”like there is no tomorrow”.

Se întâmplă la Amphora în Vama Veche, sâmbătă, 16 august. Detalii pe pagina de facebook Desperados dar și pe pagina oficială a evenimentului.

Ne vedem acolo? 24 de ore de nebunie. Te ține? Oricum o să fii în vamă 🙂

 

PS: eu cam asta cred că ar fi o melodie potrivită pentru experiența asta

 

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Suna tare bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.