UPDATE: Am rezolvat, comunitatea încă o dată a acționat impecabil, copiii vor primi seturile de șah. Sunt mândru de voi. Și mulțumesc! 

 

Am încercat să scriu vreo câteva rânduri care să motiveze și să ne inspire. Nu pot, deși nu sunt tocmai cel mai sensibil om de pe planetă.

De exemplu, 3 copii vor să își facă club de șah și au nevoie de 5 table. Eu le voi dona o cutie, nu știu cum, probabil va ajunge la ei după Paști, pentru că joi plec din țară. Dar mă voi ține de cuvânt și voi avea grijă să primească cutiile de care au nevoie pentru a-și urma pasiunile.

Cristina : http://seedingknowledge.foundation/jurnalul-3-cristina-tudor , Andrei: http://seedingknowledge.foundation/jurnalul-2-andrei-cri-an şi Ana http://seedingknowledge.foundation/jurnalul-10-ana-p-un vor  să infiinţeze propriul club de şah . Au nevoie de table frumoase. Ne-au cerut 5 seturi pentru că au deja şi alti prieteni care ar vrea să vină în clubul lor.

 

Promit să mă ocup eu de dus, dacă sunt doritori/amatori de făcut niște zile mai frumoase unor puștani. Care vor, dar au nevoie și de susținere.