Pare că începe marele deranj

Articol din categoria: andreiu

Nicușor Dan zice că pune frână construcțiilor de blocuri dintre blocuri sau măcelăririi de spații verzi din oraș. Suntem sufocați de poluare, avem nevoie și de spații verzi și de locuri aerisite. Cumva sunt de acord cu el.

La sectorul 1 bugetarii nu mai primesc sporuri peste sporuri absurde și sunt puși la treabă.

La sectorul 2 începe curățenia străzilor de rable.

La sectorul 6 începe curățenie generală, unde sunt așteptați și locuitorii.

Toate astea deranjează, strică rutine de zeci de ani, mecanisme care funcționau bine, bani plimbați. Să ne pregătim de circ, proteste, manipulări, intoxicări, totul pentru a le discredita munca.

La sectoarele 3,4 și 5 e liniște totală, poate că așa e pe partea stângă a orașului.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  3 si 4 e posibil sa fie pe partea stanga, dar 5-ul e zona crespusculara. Cu Piedone murim si n-avem ce sa facem ca nu-l mai inghite puscaria odata. A declarat recent ca vrea consultari, cum adica sa anuleze Nicusor PUZ-ul? Consultari auzi :)))))

 2. #2 Comentariu nou

  Putem fi siguri de acest lucru. Foștii vor pune artileria grea pe actualii și se vor folosi de orice lucru, oricât de mărunt ar fi. Vor amplifica la maximum amploarea măruntului pt a-mi da dimensiuni incomensurabile doar pt a ascunde într-o perdea de fum relele mari pe care le-au comis ani la rândul și pt care vom trage ponoasele mulți ani la rândul. Depinde doar de inteligența filtrelor prin care vom trece toate informațiile pt a nu cădea în capcană.

 3. #3 Comentariu nou

  Speranta ramane ca stanga sa vada ce face dreapta (si dreapta sa faca bine) si sa isi doreasca si stanga…

  Nu as zice ca la 3 nu se intampla nimic, dar nu stiu cum ar trebui privita aceasta realizare. Ma refer aici raportat la celelate mizerii care se intampla (ingropatul gunoiului aiurea, distrugerea parcului Pantelimon…) https://www.facebook.com/Robert.Negoita/posts/4016288855059818

  Si a mai fost asta anul trecut:

  https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-23706038-video-primaria-sectorului-3-amenajeaza-parc-aproape-7-hectare-strada-bratarii-acesta-avea-lac-artificial-piste-biciclete-baza-sportiva.htm

  • #4 Comentariu nou

   Care dreapta? Articolul asta e propaganda gen antena 3, doar ca pt ‘ai nostri. Cum ne-ar fi sunat articolul asta scris despre Firea? Ca 2-3 lucruri bune a facut si aia.

  • #5 Comentariu nou

   nu vii de multa vreme pe aici, asa-i? mai ales de la inceput de mandat Firea

 4. #6 Comentariu nou

  Doar pare.
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/pnl-nu-sustine-proiectul-lui-nicusor-dan-de-suspendare-a-puz-urilor-din-bucuresti-primarul-presat-sa-accepte-un-termen-de-doar-3-luni-1458495
  „PNL nu susține proiectul lui Nicușor Dan de suspendare a PUZ-urilor din București. Primarul, presat să accepte un termen de doar 3 luni.”

 5. #7 Comentariu nou

  Asa i. Am judecat articolul, nu autorul. Daca asa ai zis si de firea si reactiile au fost la fel de calde, inseamna ca am subestimat eu lumea de aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.