Vă spun eu, un bilet la T Imax este aproximativ 40 de lei.  Cam pentru atât consideră unii oameni că este suficient să accepte invitația agențiilor de a vedea filme la cinema în avanpremieră. Sau premieră, sau whatever.

Pe la început de lună, un mail a plecat, în ton de maximă nemulțumire, de la un PR către cei care își anunță prezența la eveniment ( la film, în cazul nostru) și nu se mai duc. Ceea ce este aiurea și deranjant, într-adevăr. Detalii la Cristi și la Cristi.

În același timp, am văzut și mulți oameni profund indignați și dezgustați de abordarea PR-ului și s-au simțit lezați de faptul că sunt trași de mânecă și luați de perciuni, pentru că practica pomenită în mail este adevărată și des întâlnită.

Numai drama queens, că cum, că de ce, cum de își permite și așa mai departe.

Hai să vă spun altfel: astfel de abordări sunt absolut corecte și pertinente atât timp cât tu, blogger, jurnalist, star social media, alegi să te duci la fiecare film la care ești invitat, când ai putea să te duci pe banii tăi și să nu te legi la cap cu nimic.

În momentul în care te duci la film pe gratis, ești obligat să ajungi la timp, ești obligat să scrii despre film ( de bine sau cel puțin neutru) și să nu te declari indignat de atitudinea PR-ului. Pentru că overall, ești o bifă într-un excel, nu un Hristos coborât pe pământ la care să ne închinam cu toții.