Sunt în vacanță, am stat departe de știrile zilei, dar nu m-a ocolit de tot scandalul aspirantul candidat la președinție, Cumpănașu de la Caracal.

Înțeleg, omul e o marionetă pusă în față de niște băieți deștepți, trebuia să joace un rol, s-a urcat pe niște cadavre ( dar or exista pe bune) și se visa președinte.

Scurt context: omul nu are facultate, are abia diplomă de bac dar încasa relaxat bani de la SNSPA și alte instituții pentru servicii unde era nevoie să ai diplomă de studii superioare. Și cei de la SNSPA zic că vor investiga, să vadă și ei, că omul a semnat olograf! că are studii și ei l-au crescut.

Acum serios, unde mai poți merge în ziua de azi fără diplomă de studii superioare? Fără original și copie legalizată? Nicăieri. Deci omul a fost pus acolo, nu a mers el singurel, a bătut la ușă, a semnat că are facultate și a început să primească sute de mii de lei.

Și se visa președinte, da? Pentru că a văzut că se poate și așa.

Problema e alta: de câte cazuri Cumpănașu mai avem nevoie să fie dezvăluite ca să putem aspira la o țară normală și unde cetățenii să aibă șanse egale, nu să fie unii mai Cumpănași ca alții?