O chestie de principiu

Articol din categoria: andreiu

Aseară a fost dezbaterea electorală de la EuropaFM, unde au participat doar Barna, Hunor și Paleologu.

Nu comentez prestații, m-a amuzat Paleologu cu sarcina lui pe unitate de a-l ataca pe Barna masiv și a-l face să nu intre în turul 2, domnul etnic cum a ținut să precizeze că discutăm despre Cotroceni, faptul că a sprijinit PSD în ultimii 3 ani nu e relevant, una e să fii președinte la UDMR, alta e să candidezi la Cotroceni.

La Barna se vede că nu are experiență politică, a comis-o de câteva ori, dar, la cum a mers campania și la ce greșeli a făcut echipa lui superioară și condescendență de intelectuali rasați, aseară putem spune că a fost decent.

Problema mea nu e cu ăștia 3.

Problema mea e cu președintele în funcțiune, Klaus Iohannis, ales cu 6 milioane de voturi, pentru care lumea a stat la cozi, în frig, în ploaie. Pentru care noi am ieșit în stradă, ca să-i asigurăm sprijin și susținere, ca să nu iasă Ponta.

Președinte care, după ce a pus 3 premieri de la PSD, după ce a urmărit cu atenție și ingrijorare 5 ani, după ce a fost în vacanțe de 6 luni, de două ori pe an, acum, ignoră cu tupeu, cu nesimțire, cu aroganță de gherțoi din port, pe toți cei 6 milioane.

6 milioane de votanți nu merită nici măcar efortul domnului Klaus de a apărea la o dezbatere electorală. Sau de a apărea în campania asta, cumva, de a transmite ce urmează să facă, ce planuri are pentru următorul cincinal.

România lucrului bine făcut nu prea se vede, planul de România educată adună praf în vreun sertar, nu prea iei puncte pe performanță, ca să zicem așa. De ce te-am vota încă o dată? Doar pentru că arăți bine cu sacou și ochelari Police?

Te cred, iei mandatul 2, ești pe cai mari, nu sunăm, ieși tu din când în când.

Altfel, dumincă ieșim la vot, avem timp de bere și grătare după.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Haidi bre’ ce dezbatere a fost asta?
  La un radio obscur urmărit doar de o bulă anume și cam atât. De asta n-a fost nici Iohannis nici Dănciă. Ce căcat să caute acolo?
  Nu e ca și cum s-ar duce să vorbească cu electoratul lor sau cu unii indeciși ci cu ăia care se fac că uită cine sunt moderatorii de pe la Europa FM și cam atât.
  Dincolo de alta nici Iohannis nici Dăncilă n-au ce să prezinte la o astfel de dezbatere. Ei ocupă funcții, au făcut chestii, lumea îi cunoaște. N-are rost să-și răcească gura degeaba.
  Important e turul doi…

  • #2 Comentariu nou

   @Malin „Audiența dezbaterii prezidențiale de la Europa FM: Peste 880.000 de vizualizări online, plus ascultătorii pe radio și telespectatorii câtorva televiziuni locale” … un fleac, doamne, cum l-a plesnit Facebook pe Ponta cu poprocnul lui cu tot, sper ca i-am mai ramas ceva de acu 5 ani si pentru Iohannis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.