Citeam acum despre o campanie a celor de la Tymbark care mi se pare cel puțin interesantă și am zis să dau vestea mai departe, poate are cineva chef să încerce niște suc cu pulpă.

Campania a început deja, de pe 24 martie și este o caravană care are mesajul ” Urmăreşte caravana cu pulpă şi poţi primi Tymbark cadou.”. Mecanismul e destul de simplu. Trebuie să intri pe www.tymbarkaiciestepulpa.ro și să te înscrii. Când caravana Tymbark ajunge la tine în oraș, primești un mesaj de la ei în care ți se spune locul și ora la care să te duci să îți iei sucul. Ba mai mult, dacă  aduci şi un capac de Tymbark cu pulpă, mai primești încă o sticlă. Mișto, nu?

Așa cum spuneam mai sus, campania a început deja, a trecut prin București, Brașov, Sibiu și Cluj dar merge mai departe spre Iaşi (16-17 aprilie) și  Constanţa (21-22 aprilie).

Persoanele care nu locuiesc în cele 6 orase deja cunoscute îşi pot vota oraşul pe site. Dacă oraşul e unul dintre primele 4 cele mai votate, caravana cu pulpă se va opri şi acolo.

Dacă și numai dacă! nu ajunge caravana pe la tine prin oraș, spune-mi ce voiai să devii când erai mic și ce ai ajuns acum de fapt. Cele mai amuzante vise sau trasee de carieră ( jurizarea îmi aparține) vor primi câte un cadou de la Tymbark. Glumesc, poți participa chiar dacă a fost caravana la tine în oraș. Vineri aflăm câștigătorii