La noi în casă televizorul când nu merge pe ceva filme merge pe ceva sport sau Comedy Central. Pe cei din urmă din cauză de Family Guy, South Park și Drawn Together, chestii care sunt numai bune seara.

Săptămâna trecută a fost primul episod din Show de Seară cu Viorel Dragu, un tip cunoscut pentru că face și stand up comedy.

M-am uitat la primul episod și mi-a plăcut ce am văzut. E nevoie să mai râdem, avem nevoie de emisiuni de umor și poate că e recomandat să avem și noi show-urile noastre de comedie, nu doar să ne uităm cu jind la alții.

Fiind român get beget, m-am descurcat și am pus mâna pe niște frânturi din episodul numărul 2, care va fi luni, 10 aprilie. Și am râs cu poftă în casă, atât eu cât și Mariana. Sunt vreo 2 faze bune de tot, una dintre ele cu muncitorii de la metroul din Drumul Taberei care zic că muncesc de acasă. E excelentă aia, you have to trust me.

Așa cum am zis mai sus, avem nevoie să ne ”mai râdem” din când în când. Și că avem un show de comedie pe un canal de comedie, e de apreciat și încurajat.