Pentru cei ce nu știu, ne-am mutat de curând. Cismarii și-au găsit locul perfect, apartament super mare, super mișto, aproape de job și alte argumente, dar printre cele mai importante criterii care au cântărit în decizie au fost cele două băi.

În apartamentul în care stăteam înainte aveam o baie super mică, cred că avea undeva la 4 metri pătrați, chiar mai puțin. Am căutat la un moment dat soluții pentru optimizarea spațiului, să vedem ce putem modifica astfel încât să iasă bine.

Nu prea am găsit la momentul respectiv nimic care să ne mulțumească, așa că am abandonat ideea. Ne-am resemnat cu idea și am mers mai departe așa.

Mi-ar fi plăcut atunci să știu că pe site-ul Brico Depôt e o colecție întreagă de surse de inspirație pentru proiecte de do it yourself acasă, gen fix pentru probleme cu care se pot confrunta mulți, nu doar eu. Un exemplu este aici. Foarte util la casa omului, mai ales dacă nu ești tocmai expert în domeniu.

Mi-a plăcut foarte mult cum sunt prezentate soluțiile, cu tot cu setup.

Acestea fac parte din gama Imandra, o soluție de mobilier modular dedicat sălilor de baie compacte, confortabile și funcționale.

Imandra – o soluție inovatoare care te ajută să renunți la trucurile ce creează senzația de suprafețe generoase. Gama a fost concepută pornind de la informațiile provenite de la clienții care își doresc mai mult spatiu, o baie perfect optimizată, cu o estetică desăvârșită: dulapuri suspendate cu oglindă, coloane, rafturi de colț, lavoar ceramic, bază suspendată cu evacuare, sertare cu închidere facilă și deschidere completă.

Mobilierul complet modular este dezvoltat și coordonat pentru reorganizarea practică a sălii de baie, spații suplimentare de depozitare și ușurință în utilizare – alimentarea și scurgerea pentru lavoar sunt integrate optim, astfel încât primul sertar al mobilierului este în totalitate funcțional. Pentru o armonizare excelentă cu spațiul interior și elementele de decor, Imandra se regăsește într-o paletă de patru culori și cinci finisaje. Toate produsele pot fi consultate aici.

Dacă vorbim despre Brico Depôt, e bine să știți cu toții că pe 14 aprilie au lansat cel mai mare catalog DIY din România. Dacă în 2017 avea 336 de pagini ce cuprindeau 12.500 de produse, anul acesta, catalogul aduce:

  • 376 de pagini
  • 13 categorii distincte de produse
  • 15.000 de produse

 

Nou #Catalog2018 este o premieră la nivel național, reunind în paginile sale întreaga gamă de produse aflate pe rafturile magazinelor. În cele 376 de pagini, catalogul reuneste 15.000 de produse segmentate în 13 categorii de interes, astfel încât acesta să devină un adevărat ghid pentru clienți.

 

Noul catalog poate fi consultat gratuit atât în magazine, cât și în format electronic, pe http://www.bricodepot.ro/catalogul-anului-2018/, dar și prin aplicația Brico Depôt, disponibilă pe Appstore şi Google Play. Acesta este valabil în perioada 14 aprilie – 23 mai.( Da, au aplicație de mobile!)

Catalogul Brico Depôt va oferi cititorilor o experiență diferită încă de la prima vedere, ”maeștrii de ceremonie” rămânând în continuare Mihai Bobonete și Adrian Văncică, unii dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România.

Pe toată perioada de valabilitate a catalogului, clienții sunt așteptați în toate magazinele cu multe surprize: concursuri ad-hoc în timpul weekend-urilor – cei care participă pot câștiga produse Brico Depôt, precum și alte surprize (seturi de darts sau mingi),

Mai există și șansa de a câștiga produse și vouchere de cumparături: pe toată perioada campaniei, fiecare bon de cumpărături în valoare de minimum 150 de lei le aduce clienților un loz prin care pot câștiga produse Brico Depôt, vouchere de cumparături de 30, 60 sau 100 de lei.

Lozurile necâștigătoare vor intra în tombola pentru marile premii: 6 vouchere a câte 500 de lei oferite săptămânal, în fiecare magazin, dar și câte un voucher de 3.000 de lei pentru cei mai norocoși clienți ai fiecărui magazin, la finalul campaniei. Tot ce trebuie să facă este să introducă numărul descoperit sub zona răzuibilă pe pagina bricodepot.ro/campania-catalogul-2018

Cam multă activitate pentru un magazin de bricolaj, nu? Așa am zis și eu, dar uite că se poate. Important e să se vrea. Și pe mine m-au convins când am văzut că sunt proactivi și dezvoltă foarte mult zona asta de inspirație și suport.