Motorola lansează moto g52, un nou model cu ecran OLED

Articol din categoria: promo

Motorola lansează cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g52, un dispozitiv cu un design elegant și specificații de top. Moto g52 este echipat cu un ecran OLED ultra-wide și două difuzoare stereo puternice prevăzute cu tehnologia Dolby Atmos ce amplifică experiența de utilizare. În plus, g52 integrează un sistem triplu de camere, iar bateria de 5.000 mAh ajută utilizatorii să se bucure de divertisment pentru intervale de timp îndelungate. Moto g52 va fi disponibil în România începând cu 21 aprilie, la partenerii autorizați, la prețul recomandat de 1249 lei.

Moto g52 este unul dintre cele mai subțiri modele din gama g și este disponibil în trei culori vibrante: Charcoal Grey, Porcelain White și Glacier Blue. În plus față de design-ul atractiv, moto g52 este prevăzut cu specificații tehnice impresionante. Cu noul smartphone de la Motorola, utilizatorii se pot bucura de un ecran OLED, ultra-wide, de 6,6 inci,  cu o rată de refresh de 90 Hz. În plus, rezoluția Full HD+ transformă imaginile în opere de artă cu detalii remarcabil de clare și detaliate, fără pixelare.

Noul dispozitiv din gama moto g integrează un ecran OLED ultra wide ce nu necesită backlighting, precum ecranele de tip LCD și este mai eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, tehnologia OLED oferă o calitate superioară a imaginii, dar și un contrast mai ridicat, o luminozitate mai intensă și mai multe unghiuri de vizualizare. Mai mult, OLED facilitează optimizarea duratei de viață a bateriei pentru o autonomie prelungită și sporește eficacitatea și durabilitatea smartphone-ului Motorola, pentru o experiență de utilizare mai plăcută.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.