Masca- un teatru cu update la zi!

Articol din categoria: andreiu

Aseara am avut placerea de a fi prezent la Teatrul Masca pentru a vedea o piesa de teatru pusa in scena de actorii de acolo sub indrumarea marelui Mihai Malaimare. Piesa se numeste ” Sluga la doi stapani”,  insa e o varianta upgrade  cu personaje hippie si flower power. E foarte misto de vazut, se rade mult, momentele vesele cu cele triste alterneaza ametitor iar saracii actori dau tot ce au mai bun pe scena. La modul ca pleaca acasa cu vanatai dupa cate lovituri si trante isi iau.
Ce mi-a placut foarte tare a fost sala si conceptul nou cu care au venit cei de la Masca. Sala arata mai mult ca una studio, insa este foarte cocheta si te face sa te simti bine imediat ce intri pe usa.
Trebuie sa mai spun ca teatrul Masca este singurul teatru de pe la noi pe care il puteti gasi in mediul online. Adica au cont si de facebook si de twitter,  blog si fotoblog.
Foarte surprinsi au fost aseara actorii cand au vazut ca bloggerii nu sunt niste tocilari care poarta ochelari cu dioptrii mari si au cosuri pe fata. 🙂
Merci baietilor de la DreamTeamRo pentru invitatie. Sper sa ne mai intalnim acolo, insa fiecare venit din proprie initiativa, pentru ca zau daca nu e pacat sa nu mergem.Uite ca se poat face tweetmeet-uri, adica adunari d-alea ale oamenilor de pe Twitter  si in alte locuri decat in carciuma.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Incredibil cat de multi ati fost, cat de buni ati fost si cate cuvinte frumoase aveti pentru actorii teatrului!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.