Probabil una dintre cele mai nasoale chestii care i se pot întâmpla unui părinte este să își vadă copilul în spital. Am experimentat-o și eu pentru scurt timp, dar clipele alea mi s-au părut o veșnicie. Nu vreau să mai trec prin asta vreodată.

Cea mai nasoală chestie pentru un părinte este să își vadă copilul internat în spital și diagnosticat cu cancer. Atunci nu mai contează nimic altceva. Și e groaznic. Pe lângă trauma de a-ți vedea copilul condamnat să lupte cu o boală nenorocită, trebuie să treacă și prin chinurile condițiilor fizice.

De cele mai multe ori medicii cunosc situatia materiala precara a acestor familii, iar copiii sunt internati, desi nu este mereu necesar.
Internarea in spital a acestor copii cu un sistem imunitar afectat deja vine la pachet cu riscul ca ei să contacteze alte infectii.

    • Parintii copiilor bolnavi de cancer dorm pe un scaun, noapte de noapte
    • Nu au o bucatarie in care sa poata gati pentru copii in functie de alimentatia impusa de tratament
    • Nu au conditii de igiena personala, singura baie disponibila fiind o baia comuna din spital, de cele mai multe fara o cabina de dus
    • Nu au unde sa isi spele hainele

Pe langa aceste neajunsuri, parintii care locuiesc pe un scaun tin totul in interior. In fata copilului fiecare parinte zambeste si este plin de speranta. Pentru a se descarca, singurele momente in care isi permit sa planga sunt in lift, in drumul spre magazinul din colt sau in baia comuna.

Există niște oameni minunați care au găsit o cale de a ajuta acești părinți. Se numește Magic Home această cale și poate funcționa cu ajutorul nostru.

Ajutorul nostru poate veni sub forma unui abonament lunar de 2 euro, plătibil prin SMS.

Nu e mult, e mai puțin decât un pachet de țigări, e cam cât o bere, e mai puțin decât o rată la iPhone X, dar poate reprezenta infinit mai mult.