Lecturi urbane

Articol din categoria: andreiu

Uite ca sambata am participat la inaugurarea primului spatiu amenajat pentru citit in Parcul Herastrau. Nu o sa va zic eu acum cat de frumos sau bine a fost. O sa va redirectionez catre cateva fotografii mai mult decat expresive. Eu vreau doar sa ii felicit pe reprezentatii Lecturi Urbane pentru ideea stralucita pe care au avut-o, pentru taria cu care au crezut in acest proiect si pentru toata munca depusa in sensul asta. Uite ca se poate, se poate citi, se poate sta in liniste in parc cu o carte in mana intr`un spatiu amenajat.

Felicitari domnilor pentru tot ce faceti. La mai mare si mai bine!!!!

Spațiile de lectură constituie obiectivul echipei Lecturi Urbane de-a îmblânzi spațiile publice, de a încuraja actul lecturii cu orice prilej și de a oferi un semnal de normalitate de care orice comunitate are atât de multă nevoie. Ele vor fi marcate prin mobilier specific si plăcuțe si vor constitui invitații neîngrădite la lectură.

Credem că România se poate transforma prin lectură și vom face toate eforturile în lungul maraton Lecturi Urbane pentru a crește numărul celor care citesc și a trezi interesul pentru carte în rândul tinerilor.” (www.orasulciteste.ro)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.