Se lasă cu concert Robin and the Backstabbers

Articol din categoria: muzici

Later edit :  juriul a decis că  invitaţiile duble merg către Bianca şi Cristina.

Robin and the Backstabbers - Marele Zgomot

Joi, adică pe 30 mai ora 19:00, la Teatrul de Vară Herăstrău, Robin şi ai lui lansează al doilea single de pe albumul Stalingrad. Marele Zgomot se numeşte melodia cu pricina şi dacă băieţii au zis că e nevoie de concert pentru lansarea ei, atunci trebuie să fie ceva mişto.

Mie îmi place trupa asta de multă vreme, cam de vreo 3 ani, dacă nu mă înşeală memoria, dar din păcate nu am reuşit să ajung la nici o cântare a lor, pentru că aşa s-au aliniat planetele. Acum mă duc, joi ne vedem în Herăstrău.

Ah, să nu uit, am două invitaţii duble pentru voi. Ca să  le câştigaţi, trebuie doar să-mi spuneţi care este melodia preferată de la Robin and the Backstabbers şi de ce. La mine e „Soare cu dinţi”, datorită versurilor. Cele mai frumoase două argumentări merg la concert!

Enjoy!

Invitatii Robin and the Backstabbers Marele Zgomot - Teatrul de Vara, Herastrau, 30 mai

 

Miercuri seară anunţ cine merge la concert!

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Melodia mea preferata este „Sat dupa sat” pentru ca are o nostalgie autentica si imi aminteste de satul bunicilor, unde mi-am petrecut o parte din copilarie. Tresar de fiecare data cand il aud pe Robin cum canta: „Viata-i o foaie in vant / Smulsa dintr-un abecedar.” Iar imaginea cainelui ce latra-n vecini se potriveste de minune in cadru.

 2. #2 Comentariu nou

  Imi place mult „Sat dupa sat ” de la Robin and the Backstabbers. Asta pentru ca drumul pana acasa imi e de aproape 7 ore, si piesa asta ma binedispune – mai ales daca sunt cu fetita mea, care ma intreaba: „Mami, trebuie sa intelegem exact?” Ii raspund: „Noi intelegem oricum”.
  Incepem sa dansam si o punem pe repeat, sat dupa sat intelegem amandoua 🙂

 3. #3 Comentariu nou

  mie imi place ,,sat dupa sat,,…ma duce cu gandul la vacanta, la drumetii, la locuri neumblate, la mare, la o masina plina de oameni faini cu care nu ai mai vrea sa ajungi la destinatie, fiindca drumul e atat de frumos si glumele atat de bune, la zilele in care nu stii si nici nu iti pasa ce ora sau ce zi este.

 4. #4 Comentariu nou

  Piesa preferata – Cand te-am cunoscut Cristina – pentru ca are un sound care imi aduce aminte de petrecerile din facultate si pentru ca imi aduce aminte de cineva drag…

 5. #5 Comentariu nou

  Preferata mea e „Soare cu dinti”… Imi place soundul chitarii mai ales in intro… Imi plac versurile si jocurile de cuvinte :)… Imi creaza o stare de bine, de veselie, de primavara!

 6. #6 Comentariu nou

  „Sat dupa sat”, pentru ca suna foarte bine in casti cand merg pe ulitele de la tara si pentru ca imi aduce aminte de serile in care mergeam pe ulitele de la tara atunci cand sunt pe strazile din oras.

 7. #7 Comentariu nou

  Ascult extaziată „Cînd te-am cunoscut, Cristina”. Pentru că are gust de miere cu piper, arată ca o cămilă cu papion și miroase a superinterpretare.

 8. #8 Comentariu nou

  piesa mea preferata este: ” Natasa”, pentru ca este vorba de cel mai important lucru de pe pamant, IUBIREA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.