Vine o vreme în viața unui om când trebuie să ia niște decizii, să facă niște modificări, să planteze un pom și să schimbe sistemul pe care lucrează.

Și făcându-le pe toate cele de la început, am ajuns la clipa când tre să schimb obiectul muncii. Acasă am un sistem desktop mai vechi, care începe să dea rateuri, deși am eu un ssd pe el care să-l facă să meargă mai ușor, începe să tușească din ce în ca mai tare și cred că îi vine vremea exilului la Brăila.

Acum am o dilemă. Dacă să îmi iau un sistem desktop, altul, și să pun ssd-ul pe care îl am deja pe el, să-i dau play și gata sau să iau un laptop pe care acasă să îl conectez la monitor și tastatură externă și să îl folosesc pe post de desktop?

Avantajul desktopului este că îi pot face upgrade și pot umla cam când vreau în el. Plus că încurajează statul la birou, ceea ce e infinit mai bine decât statul aiurea în pat cu laptopul în brațe.

Un avantaj pentru laptop e că te poți muta unde vrei tu cu biroul, asta e evident, nu trebuie să mai pomenesc.

Un alt argument pentru care militam în favoarea desktopului erau jocurile, dar argumentul ăsta s-a dus deoparte odată cu achiziția de PS.

Așadar va fi folosit pentru browsing, blogging, social media si altele conexe, poate un premiere și photoshop.

Deci? Voi ce v-ați lua? Desktop sau laptop?

Sugestii care să întărească opțiunea?