Lansare oficială Citroen DS5

Articol din categoria: scurte

În seara asta am fost prezent la prezentarea oficială în România a modelului DS5 al celor de la Citroen, într-o atmosferă foarte călduroasă și nu cu foarte mare tam-tam, dar cu destulă lume prezentă. După o scurtă introducere făcută de Răzvan și Dani, urmați de un show al barmanilor și mai apoi de o demonstrație de acrobații pe bandă elastică, DS5-ul a fost dezbrăcat de secrete. Sau în cazul nostru, de husa sub care stătea ascuns.
O descriere destul de interesantă, despre concept, design și dotări găsiți aici. Mi se pare o idee foarte tare să dedici un minisite unui model. Frumos.

Eu am apucat chiar să stau 30 de secunde pe scaunul șoferului și ca o primă părere pot spune că este gândită destul de ergonomic, ai tot ce îți trebuie la îndemână și poziția de condus pare să nu fie obositoare deloc. Dar repet, este o părere făcută în 3o de secunde, deși anterioara experiență cu un DS a fost destul de plăcută.
Promit completarea articolului după ce poate mă voi da cu el.
Și căteva poze.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cu toate ca pozele nu sunt foarte clare, la prima vedere mi se pare destul de reusit designul. Astept mai multe pareri sau poate o descriere mai amanuntita. Oricum multumesc pentru inormatii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.