La final de război vom rămâne doar noi!

Articol din categoria: muzici

ABCD

Ieri am văzut pe net că se plimba o melodie cu un clip interesant. Dau click, o ascult, versuri mişto, vocea solistei decentă, muzica de bun gust. Şi am săpat un pic mai tare, să văd care e faza cu trupa ABCD.

Am aflat că :

 Fondata in toamna anului 2012, la intiativa Cristinei Balan si a lui Gabriel Maga de la trupa VUNK, trupa ABCD este formata din muzicieni cu o vasta experienta:

Alex Petcu – tobe, Bogdan Tiganus – bass, Cristina Balan – voce, Dorin Panduru – chitară. Numele trupei vine de la inițialele componenților, dar și de la faptul că, în notația internațională, în muzică, A-ul înseamnă LA , B = Si, C = DO, iar D = RE.

Bine, ar mai fi de spus că vocea trupei, Cristina (da, e tipa de la Impact) este singura femeie producător şi că versurile piesei sunt povestea reală a unui cuplu în care el greşea şi ea îl tot ierta. Mie îmi plac versurile şi linia melodică. Mai mult versurile. Şi linia melodică. Dar şi versurile….Mă rog, aţi prins-o voi!

Trupa ABCD poate fi găsită pe facebook şi youtube! Pe facebook  găsiţi şi piesa cu liber la download.

Acum dacă am făcut prezentările, mai zic doar că duminică ABCD vor fi la Eurovision. Dacă v-au impresionat cu melodia lor, le puteţi întoarce serviciul cu un vot pentru!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.