E frumos la bloc în Bucureşti

Articol din categoria: ca la noi

Stau într-un bloc cu 4 etaje din centrul oraşului. Nu avem ghena pe scară tocmai din motivul prezentat anterior, dar la parter, ca o anexă a scării, avem o încăpere care deserveşte drept ghenă, foarte civilizată. Are 4 pubele, e închisă cu cheia, cât de curată se poate menţine o ghenă, oricum peste media a ce am văzut pe unde am mai stat.

nesimtit

Numai că un vecin alege să transforme casa scării în ghenă. Nu înţeleg de ce, că stă la etajul 2, nu e un efort supraomenesc să meargă până jos să ducă gunoiul. Înţeleg, nu vrei să-ţi pută în casă, dar de ce trebuie să împuţi toată scara cu gunoiul tău? Şi nu e un caz izolat. De vreo 3 luni tot ies dimineaţa pe la 6 jumate-7 afară să plimb companionul patruped şi 5 zile din 7 ăsta e cu gunoiul în faţa uşii.

Stau şi mă gândesc ce ar zice dacă într-o dimineaţă i l-aş vărsa în faţa uşii pe tot. Măcar să aibă ce aduna, să vadă cum e să suporţi nesimţirea altuia.

E frumos la Bucureşti, case peste case, drumuri cu asfalt, lumină pe stradă, apa din perete, wc în casă…nu ca la ţară.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  do it. varsă-l accidental. în câte zile e nevoie.

 2. #2 Comentariu nou

  dar la ce te mai gandesti …. frumos pe tot presul ala … sigur nu o va mai face si daca face ancheta, motiv in plus sa te tavalesti pe jos de ras :))

 3. #3 Comentariu nou

  Sau taie fundul pungii cu un cutter si lasa-l asa. Cand va incerca sa il duca, peste cateva saptamani, va avea de ce sa renunte la idee pe viitor.

 4. #4 Comentariu nou

  @cozmin stii ca nu zici deloc rau? :))

 5. #5 Comentariu nou

  La noi e ghena pe palier si tot se trezeste vreo vecina ca ar fi o idee buna sa lase gunoiul la usa.. poate i-l ia femeia de servici. Numai ca aia spala palierele odata pe luna 🙂

 6. #6 Comentariu nou

  Meh. Vezi că există tot soiul de superstiţioşi, care zic că nu e bine să duci gunoiul noaptea, aşa că-l lasă la uşă, să-l ducă dimineaţa. O fi şi ăsta la fel. Stă vreo babă la apartamentul ăla?

 7. #7 Comentariu nou

  @alex nu bai, e unu care cred ca e mai tanar decat mine. ieri a stat toata ziua pe palier

 8. #8 Comentariu nou

  Am si eu un vecin care facea treaba asta. A renuntat dupa ce s-au apucat si altii de prin bloc sa-si lase gunoiul tot la usa lui.

 9. #9 Comentariu nou

  Ai putea sa fii civilizat si sa iei gunoiul, il duci la ghena si sa-i lasi un mesaj foarte dragut la usa chiar semnat. De ce sa nu apelezi la posibilitatea de a civiliza omul prin exemplu pozitiv nu prin mistouri sau alte caterinci care ar da nastere unui conflict.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.