Fratii nostrii de peste Prut

Articol din categoria: andreiu, mișto

Avand in vedere ca moldovenii si-au manifestat in proportie de 39.33% dorinta de a fi condusi in continuare de Partidul Comunist, sper sa fim scutiti pe viitor de lozinci si indemne propagandiste cum ca ” Basarabia, pamant romanesc” si ” fratii nostrii de peste Prut”.
Chiar e nevoie sa voteze aia 100% cu comunstii ca noi sa intelegem ca ii doare in paispe de noi si pentru ei tot mama Rusia ramane steaua de la rasarit?

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    oare cati din cei ce comenteaza, stiu despre istoria Basarabiei? oare cati stiu ce s-a intamplat in 49 in Basarabia? probabil nu multi… dar e usor de judecat de la suprafata… sunt roman, casatorit cu o basarabeanca. socru a fost deportat in Siberia la 6 ani… ce au facut rusii in Basarabia, e greu de imaginat…si la noi au fost spurcati comunistii, dar acolo si mai si. Au votat acu 30% cu rosii cei adusi de rusi sa populeze Basarabia (rusofoni), care si acum dupa 40 de ani nu vorbesc romaneste. Romanii cu drept de vot sunt majoritatea plecati din tara… probabil sunt si romani (batrani) ramasi in Basarabia care au votat cu rosii. cum la fel in Romania 5mil au votat a 2-a oara cu Basescu. Sau Geoana. tot comunisti.

    Sunt multe de facut, dar prea multi spun prea multe si fac prea putin… deopotriva in Romania si Basarabia.

  2. #2 Comentariu nou

    cam in aceeasi proportie sunt si romanoizi, dar nu se fac auziti (destul de bine)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.