Ieri am dat o tură prin militari, pe la kika. Eram curios cum e să mergi cu câinele la shopping și dacă e chiar pe bune faza cu ”Magazin Pet Friendly”.

Și e. Am intrat cu el peste tot, am găsit boluri cu apă la intrare și la ieșire, nu sunt restricții de zone unde să nu ai voie cu el iar personalul e foarte prietenos, atât cu tine cât și cu patrupedul. A smuls chiar și niște mângăieri și zâmbete.

I-am întrebat ce se întâmplă în caz de vreun Nr1 sau Nr2 și au răspuns foarte relaxați că e ok, au departament de curățenie care se ocupă de asta.

Plus că au un raion de PetShop foarte mișto dotat și amenajat. Mi-a plăcut, e chiar o experiență interesantă.

Singura chestie impusă este să-l ții în lesă, lucru care mi se pare absolut de bun simț.

Am văzut niște chestii foarte mișto la mobilier de grădină, păcat că nu stau la curte. Vreo 1000 de lei un balansoar mișto, vreo 400 un șezlong în care să vegetezi la soare, activități aspiraționale.

Jos pălăria, kika! Mai venim la voi la shopping.

P.S: La ieșire, am dat și de un grătar făcut ca la carte, de un fost participant MasterChef, cu participarea celor de la Vegeta. Aparent condimentele Vegeta nu au dispărut, dimpotrivă, au revenit în forță cu o gamă foarte mare de condimente, inclusiv pentru grătar. Înclusiv condimente lichide au, să scapi tu de grija baițului.

Poze de ieri: